четвер, 16 листопада 2017 р.

«Зроби життя яскравим!»

Ось і добіг до кінця цей незвичний «Кольоровий тиждень» у Мурованській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Внести барви у сірі будні задумали і втілили у життя РУП школи та педагог-організатор Борух Мар’яна Едвардівна.
П’ять днів учні та вчителі школи одягались за новими «кольоровими правилами». Кожному дню тижня відповідав певний яскравий колір. І саме цей колір мав бути присутній в одязі.
Ідея хороша, але ми сумнівались, чи підтримають її учні, вчителі, батьки. Але коли на зміну формі, школу заполонили яскраві барви і по всіх коридорах бігали діти одягнені в один колір, ми зрозуміли, що наш задум вдався.
Також діти з РУП створювали на стенді символічний малюнок, який щодня доповнювали кольорами певного дня. Під кінець тижня утворилась картина, що символізує красивий, яскравий, неповторний світ навколо нас, який ми, нажаль, часто не помічаємо і недооцінюємо.
Кожного дня одягати щось нове, яскраве особливо сподобалось дітям початкової школи. Усі з задоволенням одягались у кольорове вбрання, підбирали аксесуари: дівчатка - різнобарвні банти та віночки, хлопчики – краватки.
Тема «Кольорового тижня» стала актуальною і для батьків. Щодня інший по темі колір не так легко можна було знайти навіть у шафах наших дітлахів.
Часто за буденними клопотами та проблемами ми не звертаємо уваги наскільки «сірим» є наш повсякденний гардероб. У щоденному одязі кожен з нас шукає практичності, забуваючи про чудову палітру кольорів, що дарує нам природа.
Завершенням кожного дня було фото біля тематичного стенду. Як тільки лунав дзвінок, ріки кольорових дітей збігались у вестибюль школи для загальної світлини.
Надзвичайно приємно, що цю ідею зрозуміли та підтримали наші вчителі. Вони теж щодня одягались в тон і з задоволенням фотографувались разом з учнями.
Фіналом тижня було символічне свято «Сім кольорів щастя», яке нам підготували учнів 3 А класу та класний керівник Бавдик Л.В.
Цей тиждень відволік нас від сірих буднів та усім покращив настрій.
За проханнями дітей, вчителів та батьків чекайте на нову хвилю яскравих кольорів та вражень у Мурованській школі.
Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: