вівторок, 14 листопада 2017 р.

«Сім кольорів щастя»

Кольоровий тиждень в Мурованській ЗОШ І-ІІІ ступенів – щось нове, незвичне, але інтригуючи та захоплююче. Щодня інший колір, піднесений настрій у дітей, які ніби поринули у цікаву казку, назва якої « Зроби життя яскравим». Ну і цікавим завершенням кольорового тижня, 10 листопада, був проведений виховний захід, який мав трішки навіть і філософський зміст як у назві, так і в оформленні сцени та одязі дітей.
«Сім кольорів щастя». Така назва виховного заходу наводила на думку : «Що ж робить людину щасливою? ». Адже кожен уявляє своє щастя по-різному. Для одних – це почесні, хвала, а для інших – людяність, жертовність, любов, рідні та друзі. Учні 3 – А класу по-своєму побачили сім кольорів щастя. Це: життя, подароване раз; сім; квітуча Україна; краса, світло і добро; любов; знання; мрії кожного з нас.
Свято проходило у цікавій незвичній формі. Учні були поділені на групи. Кожна представляла один з кольорів щастя. Діти були справжніми акторами на сцені: розповідали цікаві історії, ділились своїми думками. А дудовий спів робив свято веселим та ритмічним.
Особливо хочеться відзначити зовнішній вигляд дітей: білі футболки із спіралеподібною емблемою – символом життя. Сцену прикрашено тотожною емблемою – журавлі (орігамі) різного кольору, розміщені по спіралі підкреслювали задум свята. Виховний захід пройшов дуже гарно, інтригуючи, цікаво.
Режисером свята є класний керівник 3 А класу Бавдик Ліліана Вікторівна.
Музичне оформлення – вчитель музики Чорненька Вікторія Вікторівна.

Немає коментарів: