вівторок, 24 жовтня 2017 р.

«Чарівна осінь рідного краю…»

Густими туманами, полум’яною ковдрою листя та першими іскорками інею щедро встилає землю осінь-чарівниця. Зупинися на мить! Відчуваєш, яка урочисто-прекрасна атмосфера панує навкруги? Щоб продовжити це неймовірне відчуття та створити чудовий осінній настрій, учні 2-5 класів Мурованської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували виставку осінніх композицій. (керівник - педагог-організатор Борух М.Е.)
Щорічно в нашій школі проводиться виставка дитячих поробок до свята осені і кожного року вражають фантазія та майстерність виконання робіт. Цього разу виставка присвячена 75 річчю з часу утворення Української Повстанської Армії. Особливо яскраво виражено цю тему у роботах 2 Б та 3 А класів.
Ми побачили справжні осінні барви, кожна композиція неповторна, роботи дуже різнопланові. Вкотре розумієш, яка чарівна і прекрасно природа нашого рідного українського краю.
Переможців ми не визначали, оскільки це була виставка, а не конкурс. Всі роботи, котрі були представлені на виставці, заслуговують похвали! Щиро дякуємо батькам за допомогу та активну участь у створенні робіт.
Усі ви були МОЛОДЦІ!

Немає коментарів: