середу, 31 травня 2017 р.

«Учнівський квартал 2017»

Ось і дочекалися! Що зовсім недавно учні четвертокласники невпевнено, мов пташенята, вперше переступили поріг школи, а сьогодні, озброєні певним багажем знань та досвідом, випорхують з-під дбайливих крил своєї першої вчительки у більш самостійне життя середньої ланки.
Як відзначити таку важливу подію! 23 травня 2017 року учні 4-Б класу Мурованської ЗОШ І-ІІІ ступенів влаштували святковий концерт під назвою «Учнівський квартал 2017», щоб головне свято залишило надовго гарні враження та заряд позитивних емоцій.
У школі усе починається з учителів-вірних, світлих носіїв мудрості і знань. Легшою стає дорога, коли поруч наставник від Бога. Учні дякували вчителям за їхню турботу. Діти підготували цікаві мініатюри «Лист до міністра освіти», «Демонстрація учнів», «Діскавері ТV», «Прогноз погоди», і все це з музичним супроводом який організувала вчитель музики Чорненька В.В. Четвертокласники затанцювали чарівний, неповторний вальс, який розучили разом із головою РУП школи Борухом Едвардом. На концерті виконали пісні Т. Кароль «Дитинство», І. Тарнавської «Прощавай школо» та інші.
Успіх учнів, безумовно, заслуга найближчих людей-батьків. За любов і підтримку, ніжність і ласку діти подякували їм. Завершилось свято піснею групи «Open Kids» («Світ без війни»).
Підготувала свято разом зі своїми випускниками класний керівник Баран Н. М.
Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: