пʼятницю, 24 листопада 2023 р.

Болить душа і сльози пам’яті стікають, в бою полеглих Україна пам’ятає…

Плаче сльозами смутку й жалоби небо і рідна земля, яка навіки приймає в обійми найкращих своїх синів. Сьогодні в Мурованському ліцеї зібралися учні, вчителі, батьки, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, різного часу, які прагнули створити демократичну державу і за це поклали на вівтар свої голови. Учні 8-А класу згадали і вшанували пам'ять героїв різних історичних подій: Голодомор 1932-33рр, Битва під Крутами, Бабин Яр, Революція Гідності, Літо 2014.
Важко сьогодні знайти слова втіхи, бо навколо вибухи, стогін, горе, бо до нас прийшла справжня кровопролитна війна. Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідних, близьких людей, бо сумні звістки про загибель найкращих ми отримуємо майже щодня. Тому учні вкотре своїм виступом показали, що пам'ять всіх невинно убитих згуртовує нас, живих, дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищає рідну Україну і кожного з нас!
Запалімо свічку пам’яті у наших серцях!
Більше фото тут

Немає коментарів: