середа, 5 вересня 2018 р.

«Країна дитячих мрій»

Увага! Увага!
Всім чути довкола?
Вас вітають учні
Нової Української Школи!


З такими словами до нас завітали найменші учасники святкової лінійки.
Вже всім, мабуть, відомо, що цього року наші першокласники йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій , доброти, сміху, радості , безтурботного щастя із мріями казковими та веселими пригодами.
Ось і цього вересневого ранку ми радо зустріли у гостинному дворі нашої рідної Мурованської школи любих першачків: цікавих, розумних і допитливих, кмітливих, веселих і надзвичайно талановитих, майбутнє нашої школи учнів 1 А та 1 Б класу (перша вчителька Василишин Ганна Богданівна та Шапошник Надія Іванівна). А супроводжували наших юних школярів учні 11 класу, випускники 2019 року, разом з класним керівником Бакаєм Ігорем Степановичем.
З побажаннями успіхів і наснаги в новому навчальному році до всіх присутніх звернувся директор школи Юзич Андрій Романович, а заступник директора з навчально-виховної роботи Шулим Леся Василівна нагородила похвальними грамотами найактивніших учнів середньої та старшої школи.
Радість традиційного першовересневого свята сьогодні разом з нами розділили почесні гості нашої школи: голова Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади Петрух З.В., керівник відділу освіти Леськів Є.В., парох церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці о. Тарас Савчинський та о. Ярослав Максимців.
Бажаємо маленьким учням Мурованської школи бадьорості та натхнення, гарних оцінок та справжніх успіхів у навчанні. Терпіння, нових звершень і вам, випускники! Нехай останній рік, проведений у стінах рідної школи, буде роком роздумів, кропіткої праці та духовного зростання.
Нехай цей навчальний рік відкриває перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Організували свято педагог-організатор Борух М.Е. та вчитель музичного мистецтва Чорненька В.В.
Ми щиро вітаємо з початком 2018-2019 н.р. усю нашу дружню родину Мурованської школи.

Немає коментарів: