середу, 6 червня 2018 р.

«Бережіть своїх дітей !»

Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.
Щорічно 1 червня в Україні і у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. День захисту дітей найстаріше міжнародне свято. Історія розповідає нам про те, що рішення про проведення цього свята було прийнято в Женеві в 1925 році. Це сталося на конференції, яка була присвячена питанням благополуччя дітей. Свято дитинства відбулося і у Мурованській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Організатори створили умови для того , щоб маленькі учні нашої школи вчились дружити, грати, об’єднуватися навколо цікавої справи. Як багато цікавого буває в дитинстві! Як багато друзів навколо! І як багато вільного часу!
Розпочався захід з майстер-класу техніки «Оригамі», який провела вихователь ГПД Тупичак Ірина Олександрівна. Діти власноруч робили «журавликів щастя». Коли пташок було досить, ми населили їх на нитку та зачіпили на кущ. Так отримали невелику фотозону на природі.
Продовженням свята був конкурс малюнку на асфальті «Світ очима дітей». Діти разом з вчителем історії Грень Мирославою Василівною, за допомогою кольорової крейди, із задоволенням малювали свої мрії та бажання. За активність, учасники конкурсу отримали солодкі подарунки.
На завершення свята вчитель музичного мистецтва Чорненька Вікторія Вікторівна підготувала для учасників невеличкий сюрприз у вигляді дискотеки.
Організували свято РУП під керівництвом педагога-організатора Борух Мар’яни Едвардівни. Маємо надію, що чудовий настрій, хороші враження та маса емоцій будуть супроводжувати дітлахів впродовж усіх літніх канікул.
Бережімо дітей, піклуймося про них! Діти – наше майбутнє, наша надія, стимул усього нашого життя!
Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: