середу, 30 травня 2018 р.

Поклич в останнє на урок шкільний сріблястий наш дзвінок…

У травні, коли розквітають квіти, звідусіль лунає веселий пташиний спів. Теплий весняний вітерець приносить до нас яскраве свято Останнього дзвоника!
Останній дзвоник … Скільки в цьому слові спогадів, радості, смутку, світлої печалі. Для одних цей день – початок веселих канікул , а для інших – бентежна мить розлуки зі школою .
Цього року навчання у нашій школі закінчують 40 прекрасних хлопців та дівчат. Вони усі – активні учасники шкільного життя. Серед них президент школи 2015-2016 н.р., президент школи 2016-2017 н.р., призери обласних олімпіад, призер Всеукраїнського конкурсу захисту наукових робіт з історії України. Спортсмени – волейболісти, футболісти, танцюристи, співаки, комп’ютерні генії і просто чудові, працьовиті хлопці та красуні-дівчата. Сьогодні ми проводжаємо у доросле життя наших випускників 2018 року: учнів 11 А класу (класний керівник Гірська Світлана Євгенівна) та учнів 11 Б класу (класний керівник Зварич Віра Володимирівна).
Одинадцять років тому 1 вересня мами й тати привели маленьких діточок на шкільний поріг. Тоді для малечі продзвенів найперший дзвінок. Сьогодні ж пролунає дзвінок останній. Наших випускників щиро привітати із закінченням школи гості свята голова Сороки-Львівської сільської ради Зеновій Володимирович Петрух та парох церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці о. Тарас Савчинський.
Останній дзвоник – це свято, яке ми присвячуємо випускникам, але це також і день коли ми підбиваємо підсумки навчального року і нагороджуємо найактивніших учнів. А нашій школі є ким пишатись.
Директор школи Юзич А.Р. та заступник директора з навчально-виховної роботи Шулим Л.В. вручили учням похвальні листи, грамоти за конкурси, олімпіади районного та обласного рівнів. На закінчення лінійки пролунав особливий дзвінок, не схожий ні на один, який звучав протягом навчального року. І востаннє святковою ходою під гучні оплески шкільним подвір’ям пройшли наші дорогі випускники.
Організувала святкову лінійку педагог-організатор Борух М.Е., музичне оформлення – Чорненька В.В.
Вітаємо усіх із закінченням навчального року.
Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: