пʼятницю, 18 травня 2018 р.

«Мандрівка по Львову»

17 травня 2018 року у 1-Б класі відбулося традиційне свято «Букваря».
Це свято, на якому першокласники прощаються із своїм першим і головним підручником - «Букварем». Саме з «Букварика» починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. «Буквар» став для учнів справжнім другом!
На цьому святі учні та гості здійснили заочну мандрівку вулицями старовинного Львова, а також поринули в історію заснування міста за часів короля Данила Галицького.
Екскурсію містом вели симпатичні паняночки та відчайдушні батяри, які розповіли історію заснування міста Лева, ознайомили усіх присутніх з пам’ятками архітектури, музеєм-аптекою, Високим замком, Лисою горою, майстернею чоколяди та запашною львівською кавою.
Діти з нетерпінням чекали цієї події! Старанно готувались, вивчали пісні та вірші! А як же інакше? Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, адміністрація школи, учні, батьки, бабусі та дідусі, братики і сестрички.
Свято закінчилось,але шлях до знань тільки розпочався. І це свято-перша сходинка у шкільному житті першокласників. Ми впевнені,що цей шлях буде легким та радісним!
Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: