вівторок, 15 травня 2018 р.

«Для тебе, матусю…»

Свято ніжності, любові та вдячності відлунало у Мурованській ЗОШ I-III ступенів. 13 травня у актовий зал школи було запрошено усіх матусь, що проживають у межах Мурованської територіальної громади.
Матуся. Про неї можна розповідати нескінченно, використовуючи найніжніші слова. Слова «мама» найдивовижніше слово на Землі. Воно дрібно вкраплене сльозами, уквітчане посмішками, обтяжене турботами, осяяне ласкою і любов’ю. Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, зберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей – це є заповітне призначення жінки. Немає на землі людини ближче і дорожче ніж мама. Мама – це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама – це ще ангел-охоронець, що завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем.
На святі діти дякували усім-усім матусям: тим які зараз поруч і тим, що за іронією долі проживають і працюють за межами України, заробляючи на краще життя для своїх дітей; тим що не перестають вірити у чудо і складають руки в молитві до Бога, випрошуючи життя для своєї кровиночки; тим матусям, які вирядили свої синів і дочок відстоювати незалежність та суверенітет на східних рубежах нашої держави.
Також ми щиро хочемо подякувати тим людям, без яких це свято не відбулося б: по-перше це наші шановні глядачі; по-друге це, звичайно, гості нашого свята:
- школа танцю «CENAT» (керівник Тарас та Вероніка Холови);
- випускники Мурованської ЗОШ;
- колективи художньої самодіяльності сіл Сороки-Львівські, Ямпіль, Гамаліївка та Кам’янопіль;
- соліст заслуженої академічної хорової капели України «Трембіта» Сергій Борута;
- зразковий духовий оркестр Народного дому села Ямпіль;
- Львівська студія вокального мистецтва «GOLDEN VOIСE»;
-та усім учням Мурованської школи, що брали участь у святі, від малого до великого.
І, звичайно, як тут не згадати організаторів святкового концерту? Підготували та провели свято «Для тебе, матусю…» вчитель музичного мистецтва Мурованської ЗОШ Чорненька Вікторія Вікторівна та педагог-організатор Борух Мар’яна Едвардівна.
Від усієї душі бажаємо всім жінкам-матерям здоров’я, щастя, надійної чоловічої підтримки, теплого домашнього вогнища, родинного благополуччя та тепла від своїх дітей!
Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: