понеділок, 20 листопада 2017 р.

Вуличками нашої столиці…

Краще пізнати місто чи країну ми можемо лише побуваши там. До того ж , будь-яка мандрівка дарує безліч знань , емоцій та спогадів. Ось у таку подорож 18-19 листопада і вирушили учні 9-А класу разом із класним кервником Дмитровським А.С. Вони відвідали столицю України – Київ.Звичайно, побачити весь Київ за один день – це не можливо, але ознайомитись із найважливішими пам'ятками все ж можна.
Будь-яка екскурсія починається з огляду найстаровинніших пам’яток, і тому ми насамперед відвідали «Золоті́ воро́та» — головна брама стародавнього Києва, пам'ятка оборонної архітектури Київської Русі, символ Києва. Далі наша подорож відбулася на Михайлівську площу, Андріївський узвіз – це вулиця-музей, одна з головних визначних пам'яток столиці. Також відвідали Меморіал жертв Голодомору, «Києво-Печерську Лавру», Десятинну церкву – перший кам’яний православний храм Київської Русі.
Учні були дуже задоволені екскурсією, адже мали змогу пізнати багато нового та цікавого. Їхали додому сповнені емоціями та бажанням побувати в Києві ще не один раз.
Деякі фото можна переглянути тут

Немає коментарів: