вівторок, 5 вересня 2017 р.

Добрий день, країно Веселкова!

Ось, нарешті, і відірвався перший осінній листочок з календаря нового 2017/2018 навчального року. Ми щиро вітаємо з його початком усю нашу дружню родину Мурованської школи.
Перше вересня – особливе свято мудрості, доброти і людяності. Нехай цей навчальний рік відкриває перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Ми з неабияким задоволенням приймаємо до нашої Мурованської школи 57 першокласників і урочисто надаємо їм нов
е ім’я – школярі (1-А клас перша вчителька Сидор С.Б., 1-Б клас перша вчителька Баран Н. М.).
Існує добра традиція в нашій школі в дні урочистих свят вшановувати тих, хто звеличив нашу землю, тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною, мирною блакиттю небес. На святковій лінійці учні поклали квіти до меморіальної дошки Петра Орловського, випускника нашої школи, який поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні та до пам’ятника «Борцям за волю України».
З побажанням успіхів і наснаги в новому навчальному році до всіх присутніх звернувся директор школи Юзич Андрій Романович, а заступник директора з навчально-виховної роботи Шулим Леся Василівна нагородила найактивніших учнів середньої та старшої школи.
Радість традиційного першовересневого свята сьогодні разом з нами розділили почесні гості нашої школи: парох церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці о. Тарас Савчинський, голова Сороки-Львівської сільської ради Зеновій Володимирович Петрух та житель села Муроване учасник АТО Кравчук Андрій Степанович.
Свято було сповнене сюрпризами. Привітати наших першокласників завітали вихованці школи танцю «Cеnаt». Організували та провели свято педагог-організатор Борух Маряна Едвардівна та вчитель музичного мистецтва Чорненька Вікторія Вікторівна.
Бажаємо маленьким учням Мурованської школи бадьорості та натхнення, гарних оцінок та справжніх успіхів у навчанні. Терпіння, натхнення, нових звершень і вам, випускники! Нехай останній рік, проведений у стінах рідної школи, буде роком роздумів, кропіткої праці та духовного зростання.

Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: