четвер, 1 червня 2017 р.

Пролунав дзвінок останній…

Непомітно спливає час. От і добіг кінця черговий навчальний рік. Вкотре наша рідна Мурованська школа проводжає учнів за поріг. Хлопці і дівчата, звичайно, радіють, адже по переду сонячне літечко та веселі канікули. Тож усі із нетерпінням чекають, коли продзвенить останній дзвінок. Проте у мелодійному дзвоні відчувається не лише радість, але й смуток. Сьогодні ми проводжаємо у доросле життя наших випускників 2017 року учнів 11 класу (класний керівник Станішевська О.Р.). Одинадцять років тому 1 вересня мами й тати привели маленьких діточок на шкільний поріг. Тоді для малечі продзвенів найперший дзвінок. Сьогодні ж пролунає дзвінок останній.
Наших випускників щиро привітати із закінченням школи гості свята голова Сороки-Львівської сільської ради Зеновій Володимирович Петрух та парох церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці о. Тарас Савчинський.
Останній дзвоник – це свято, яке ми присвячуємо випускникам, але це також і день коли ми підбиваємо підсумки навчального року і нагороджуємо найактивніших учнів. А нашій школі є ким пишатись.
Директор школи Юзич А.Р. та заступник директора з навчально-виховної роботи Шулим Л. В. вручили учням похвальні листи, грамоти за конкурси, олімпіади районного та обласного рівнів.
На закінчення лінійки пролунав особливий дзвінок, не схожий ні на один, який звучав протягом навчального року. І востаннє святковою ходою під гучні оплески шкільним подвір’ям пройшли наші дорогі випускники.
Вітаємо усіх із закінченням навчального року.
Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: