понеділок, 15 травня 2017 р.

Душу – Богові, життя – Україні, честь – собі.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.
Виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості є метою гри «Джура» .

12 травня 2017 року у Мурованській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено змагання першого туру Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Організація змагань випала на мужні плечі вчителя Захисту Вітчизни Бакая Ігоря Степановича.
На змагання прибули:
1. Рій «Хортиця» Пикуловицького НВК
2. Рій «Спас» Борщовицького НВК
3. Рій «Єдність» Підбірцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
4. Рій «Сокіл» Ямпільського НВК
5. Рій ім. П. Орловського Мурованської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
В першому турі учасники демонстрували знання та вміння зі стройової підготовки. Найкраще у цьому змаганні себе показали Рій «Сокіл» Ямпільського НВК, рій «Спас» Борщовицького НВК, рій ім. Петра Орловського Мурованської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У подальших видах змагань боротьба за першість точилась з перемінним успіхом. Всі крапки над «і» поставила стрільба з пневматичної гвинтівки. Першість святкував рій ім. П.Орловського Мурованської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який в підсумку і переміг в першому турі змагань.

Вітаємо!!!

Деякі фото можна переглянути тут.

Немає коментарів: