понеділок, 31 січня 2011 р.

Нашій школі 10 років!



Ідуть роки… Збігають, мов весняні струмочки… Кожен день приносить нове пізнання світу, нову радість і, звичайно, нові події. Але є такі моменти життя, про які ми згадуємо самі, нагадуєм про них іншим, бо їх не забудеш, не викинеш із життя, бо вони є його невід’ємною частинкою.

28 січня 2011 року наша школа на свій ювілей зібрала повний зал. Тут були запрошені гості: голова Пустомитівської районної ради Бабій Віктор Васильович; начальник головного управління науки і освіти Львівської облдержадміністрації М.Г.Брегін; начальник відділу освіти Пустомитівської райдержадміністрації М.М. Лісна, сільський голова З.М.Петрух , громада села, о.Тарас, вчителі, а також ще багато інших гостей, які були причетні до будівництва школи.

Спершу прозвучали теплі слова і спогади про будівництво школи, після цього усі мали можливість насолодитись концертною програмою, де виступали учні школи і не тільки. Прекрасний танець виконала учениця 7Б класу Лис Ю., почули чарівні голоси лауреатів пісенни[ конкурсів: Барладин О. ,Малай С. та ансамблю «Дзвіночок», насолодились грою на музичних інструментах Бавдик Я. та Ваврик С. На сцені почули і співочі голоси наших вчителів: вчителя Думи М.І. і вчителя Чорношовицької школи Гунька Є.Є, заступника директора Шулим Л.В., і приємним сюрпризом стала музична композиція у виконанні Бабія В.В.


Нехай сьогодні гордо височить наша школа. Вона молода, повна сил. Нехай школа хизується на всю околицю. Нехай кожного ранку, мов крихітні гомінливі струмочки, зливаючись у єдиний бурхливий потік, прямують сюди діти.

Свої враження та шкільні спогади залишайте в коментарях, а фото вечора можна переглянути тут.

6 коментарів:

Анонім сказав...

Марта Гудловська сказала: Василина Малишко була неперевершена

Анонім сказав...

...Супер!!!!!!!!!!!!=)

Unknown сказав...

прікольно тоді було

Анонім сказав...

Красотка_)*

Unknown сказав...

Супер:-)

Анонім сказав...

Але афігенно було........:-)